Kontaktujte nás na:
0948 122 336

HYPOTÉKA na mieru

HYPOTÉKA  na mieru
Člen ZRKS

179.000,- € 5.392.554,- SKK
vrátane provízie, možnosť HÚvrátane províziemožnosť HÚ


sledovať ponuku 3 izbový byt v pôvodnom stave, Petržalka - Znievska ul.


Štát: Slovensko
Okres: Bratislava - Petržalka
Mesto: Bratislava - Petržalka
Ulica: Znievska

Vlastníctvo: osobné
Druh: 3-izbový byt
Typ: predaj


Cenavrátane provízie
Poschodie8
Počet poschodí12
Počet izieb3
Úžitková plocha68.48 m²
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Lódžia5 m²
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zateplený objektáno

3 izbový byt v pôvodnom stave, Petržalka - Znievska ul.

Ponúkame na predaj 3 izbový byt v mestskej časti Bratislava - Petržalka na Znievskej ulici. Nachádza na 9. podlaží 14 podlažného obytného domu (1 podzemné a 13 nadzemných podlaží) s dvomi výťahmi.

Celková rozloha bytu je 68,48 m2 vrátane pivničnej kobky, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu + loggia 5 m2.Pozemok pod domom je v spoluvlastníctve vlastníkov bytov.

Dispozícia bytu:
pozostáva z chodby, z ktorej sa vstupuje izby a haly. Z haly je vstup do izieb, z toho z jednej je výstup na loggiu, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. Orientácia bytu je východná a západná.

Vybavenie bytu:
Okná a balkónové dvere sú plastové s izolačným sklom, povrchové úpravy podláh v dvoch obytných miestnostiach sú z veľkoplošných laminátových dosiek, v kuchyni je drevená kuchynská linka a laminátová podlaha, plynový sporák, digestor, kuchynský nerezový drez. V kúpeľni je keramický obklad, vaňa, umývadlo, WC má laminátovú podlahu. V izbách sú radiátory. V jednej miestnosti je vstavaná skriňa. Byt je v pôvodnom stave, v r. 2013 prebehla v byte čiastočná rekonštrukcia. Do bytu sa vchádza cez malú uzamknutú chodbu. Vchodové dvere sú bezpečnostné.

V suteréne a na prízemí bytového domu sa nachádzajú nebytové priestory – garáže, skladové a obchodné, priamo vo vchode sú miestnosti ako práčovňa, sušiareň, kočikáreň, miestnosť pre bicykle. Obytný dom má dva vchody. V hlavnom vchode sa nachádza priestranná upravená hala, schránky, vchod je otváraný čipom. Bytový dom je zateplený a má nové stúpačky.

Mesačné zálohové platby pre 2 osoby sú cca 130,- EUR/mesačne + 60,- EUR fond opráv.

Lokalita:

Bytový dom sa nachádza v známej lokalite Petržalky v tesnej blízkosti vyhľadávaného jazera Draždiak. Z okien domu je krásny výhľad na jazero. Priamo pri dome je veľa obchodných (najväčšia Billa), reštauračných objektov, veľké zdravotné stredisko, lekárne, nemocnica Medissimo, neďaleko autobusová zastávka, električková trať bude v tesnej blízkosti domu, pekáreň, malé obchodíky, kaviarničky, pivárničky. V okolí domu je veľa vyznačených upravených parkovacích možností o ktoré sa stará mestská časť a výlučne slúžia pre obyvateľov Petržalky. Lokalita poskytuje veľa zelene, veľa športových možností, kultúrneho vyžitie a v lete dovolenkovú atmosféru.

Celková cena bytu je 179.000,- EUR.

Cena je celková vrátane provízie pre RK, ktorá zahŕňa kompletný právny a predajný servis (ZBZ, KZ, návrh na vklad, notár, kataster, banky, preberací protokol). Zabezpečíme kompletné hypotekárne poradenstvo našim hypotekárnym špecialistom.

Kontakt: Ing. Mária Hlúchová, tel. č. 0948 122 336, e-mail: info@mirabell.sk

Ďalšie ponuky si môžete pozrieť na našej stránke: www.reality.mirabell.sk


Spočítajte si svoju hypotéku

EUR

ROKOV

%

Mám záujem

EUR




foto

Ing. Mária Hlúchová

realitný maklérhovorím po slovensky

Telefón: 0948122336
E-mail: info@mirabell.sk

všetky realitné ponuky makléra





Realitná kancelária je overeným partnerom www.ZoznamRealit.Sk


Realitný softvér backOFFICE®